Kangatrainer worden

Eline Schermer, 2017-10-16

Ben jij een fitte mama en enthousiast om samen met je baby te werken?

Dan is de opleiding tot Kangatrainer wellicht iets voor jou! Kangatraining biedt de unieke mogelijkheid om je baby mee te nemen naar je werk. Of je nou een kersverse mama bent of al oudere kinderen hebt, Kangatraining kan in jou leven passen dankzij de flexibiliteit van het maken van je eigen lesrooster.

Er zijn geen toelatingseisen voor de opleiding tot Kangatrainer, alleen kennis van basis workout oefeningen en ervaring in de fitness branch werken tot je voordeel. Het belangrijkste aspect in het worden van een succesvolle Kangatrainer is een positieve houding en een passie om andere mama’s te helpen om hun doelen te verwezenlijken!

Kangatraining vindt zijn roots in Wenen, Oostenrijk. Via Oostenrijk is het verder gegroeid naar omliggende landen als Zwitserland en Duitsland. Ondertussen zijn er Kangatrainers over de hele wereld, zelfs in Australië, Amerika en dus ook in Nederland. Op de overkoepelende website www.kangatraining.com vind je alle Kangatrainers in de verschillende landen en ook informatie om Kangatrainer te worden. De cursus vind plaats in de ‘hoofdstad’ van Kangatraining, namelijk Wenen. Wenen klinkt misschien ver weg, maar is zeker de moeite waard! Voor meer informatie kun je ook de informatie brochure aanvragen. Vraag hier je informatie brochure aan.

Tijdens de meerdaagse opleiding ben je welkom om je kindje mee te nemen. Alle cursusdata vind je hier. Via deze pagina kun jezelf tevens opgeven.